Történet és Misszió

A vállalat 2009-ben alakult Michele Zanella padovai születésű vállalkozó "kombinálható" karóra ötlete alapján. Az O clock-ot, a cserélhető szilikon szíjakkal és óraművekkel 2010-ben mutatta be, a híres milánói Salone del Mobile alatt. Színes, szórakoztató és megfizethető, nagyon rövid idő alatt az óra világszerte nagy sikert aratott. Az O clock sikere arra ösztönözte a kreatív olasz üzletembert, hogy más kiegészítőkben is gondolkodjon, amelyek ugyanazzal a kombinálható DNS-sel rendelkeznek, mint az óra.

Ennek eredményeként 2012-ben piacra dobta az „O bag” márkát, az XL Extralight Material® táskát, amely ugyanúgy kombinálható és személyre szabható, mint az O clock. Táskatestek, fogók, vállpántokat, táskatartalmat védő bélések, valamint a gyapjútól a műszőrméig a legkülönbözőbb anyagú gallérok állnak rendelkezésre, hogy díszítsék és minél egyedibbé és vonzóbbá tegyék a táskát. Az O bag azonnal CULT márka lett, több mint 6 millió értékesítéssel, és a cég forgalma is mindössze egy év alatt 25 millió euróra nőtt. A testreszabás a cég védjegyévé vált, és röviddel ezután a táska- és óratípusok egész sorát kezdte kifejleszteni, és még sok minden mást.

A kombinálható táskák és órák mellett az O bag már „O sun” napszemüvegeket, „O hug” pénztárcákat, „O shoes” és „O slippers” lábbeliket, valamint háztartási cikkeket is gyárt, mint például az „O joy” okos lámpát és az „O eat” ételhordozókat. 2016-ban az olasz designer, Matteo Cibic megtervezte a One-t, egy szigorúan Made in Italy moduláris hátizsákot, amely három kombinálható elemből áll, műszaki anyag fedlapból, vállpántokból, valamint egy egy XL Extralight® talpból. Minden O bag termék megkülönböztethető az „O” betűvel, amely a márka filozófiájának alapjául szolgáló három elemet jelenti: ONE, ORIGINAL, OWN, vagyis EGY, EREDETI, SAJÁT.

Mivel minden termék egyedi ízlés szerint testre szabható, minden termék egyedi és eredeti. Ez a filozófia azt jelenti, hogy az O bag vásárlója az olasz márka termékeinek kreatív folyamatának részévé válik. A személyre szabott összeállítások megalkotásával az ügyfél tovább erősíti az egyediséget és az eredetiséget, amely a márka fémjele.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

ne maradj le újdonságainkról.

Feliratkozom

Blog

fedezd fel cikkeinket

Megnézem