Rendelési és Fizetési információk

Fizetési módszer

A következő fizetési módszereket fogadja el:

Bankkártya

A fizetés pillanatában, a vásárlók megadják a saját bankkártya adataikat egy védett elektronikus banki rendszeren keresztül.

Lehetőség van Visa, Mastercard és American Express kártyákkal való vásárlásra.

Minden tranzakció egy biztonságos szerveren megy keresztül, amellyel a garantálja vásárlóinak az adatok maximális védelmét.

A Ügyfélszolgálati munkatársai nincsenek semmilyen módon felhatalmazva, hogy elkérjék vagy elfogadják a bankkártyák számát és / vagy annak lejárati adatait.

A webshopon belül elvégzett vásárlások magasabb védelmének garantálása érdekében a arra kéri vásárlóit, hogy forduljanak a Verified By Visa vagy Mastercard Securecode szolgáltatáshoz, és kérjenek egy PIN biztonsági kódot, hogy teljes biztonságban végezhessék el vásárlásaikat.

További információkért kérünk, látogass el a www.visa.hu vagy a www.mastercard.hu honlapra.

Banki Átutalás

A vásárlóknak lehetősége van banki átutalási fizetési módot választani, ez esetben az utaláshoz szükséges bankszámla adatokat a vásárlási folyamat végén tüntetjük fel, valamint a visszaigazoló e-mailben is újraküldjük. Átutaláskor a megjegyzés rovatban kérjük add meg a megrendelés számát!

Utánvét

Csak a Magyarországon belül történő kézbesítések esetében van lehetőség utánvétes fizetésre.

A fizetés biztonsága

Az internetes visszaélések, csalások elkerülése érdekében a www.obag.it oldalon történő vásárlások utáni fizetések a hálózaton az adott illetékes bank által kerülnek kezelésre, annak saját, biztonságos szerverein keresztül.

Az illetékes bank a felelős a megrendeléssel kapcsolatos adatok biztonságos környezetben történő megőrzéséért és automatikus kezeléséért, beleértve ebbe a pénzügyi információkat is.

Minden pénzügyi információ, mint a bankszámlaszám, a lejárati dátum, stb. közvetlenül az adott illetékes bank által kerül felhasználásra, amely garantálja az online tranzakciók biztonságát.

A nem jut hozzá a bankkártya adataihoz, tehát semmilyen módon nem képes tárolni vagy megőrizni azokat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

ne maradj le újdonságainkról.

Feliratkozom

Blog

fedezd fel cikkeinket

Megnézem